Super grote ronde mand met hengsel. De mand is ideaal voor een frisse groene plant, het opbergen van speelgoed, knuselspullen etc. Een flinke mand met een diameter van 52 cm en een hoogte van 43 cm.

Grote rechthoekige wilgetenen hengselmand, vul de mand met bloemen, vruchten, tijdschriften, speelgoed, of gewoon voor decoratie. Afm. 40 x 35 cm en hoogte incl. hengsel 40 cm.

Rechthoekige rotan plukmand in mooie conditie. Ga lekker de boomgaard in, pluk lekkere appeltjes of andere vruchten en vul je mand hiermee. Afm. 50 x 33 cm en de hoogte, incl. hensel 30 cm.

Leuke vintage hengselmand met een bies vlechtwerk in de kleuren, oranje, geel en zwart. Omtrek van de mand is 100 cm en de hoogte is 55 cm, incl. hengsel.

Alle manden zijn 2de hands, maar in tip top conditie! Zo ook deze hengselmand. Omtrek van de mand is 130 cm en de hoogte is 46 cm.

Een eenvoudige rieten hengselmand van wat lichter materiaal. Gezellig met wat fruit op het aanrecht. De hoogte is 40 cm en de omtrek is 100 cm.

Van deze rieten mand heb ik een hanglamp gemaakt en heb daarvoor een nieuwe, in oude stijl, fitting gebruikt met koperkleurige afwerking. De lengte is 100 cm en de diameter mand is 36 cm.